Diensten

Schoonmaakonderhoud

Een schoon en hygiënisch pand is belangrijk voor een prettige werkomgeving en representatieve uitstraling van uw organisatie/bedrijf. Om dit te bereiken is schoonmaakonderhoud een vereiste.

Onze medewerkers maken dagelijks kantoren, onderwijsinstellingen, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, zakelijke dienstverleners en McDonald’s restaurants schoon. Dit doen zij voor, tijdens en na kantooruren.

Bij elke afzonderlijke opdrachtgever worden de klant specifieke wensen met betrekking tot schoonmaakonderhoud in kaart gebracht. Die worden, eenmaal goed doorgesproken, door

vaste medewerkers uitgevoerd. Wij streven naar een grote betrokkenheid tussen onze mensen en de opdrachtgever cq de locatie.

Vloeronderhoud

Welke vloeren u ook heeft, NDS Schoonmaakbedrijf kan als specialist ervoor zorgen, dat u jarenlang plezier heeft van uw vloer. Dit d.m.v. een juiste manier van reinigen en onderhouden.

Trappenhuisreiniging
Door andere afwerkmaterialen vraagt het reinigen en onderhouden van trappenhuizen een andere aanpak dan regulier schoonmaakonderhoud.

Als specialist op het gebied van trappenhuisreiniging kunnen wij u een werkprogramma op maat aanbieden. Binnen dit werkprogramma worden alle handelingen en onderdelen separaat gespecificeerd. Onze coördinatoren controleren de werkzaamheden van de medewerkers naar gelang uw wensen/eisen. Deze controle zal samen met u worden besproken.

Interieur reiniging
NDS SCHOONMAAK richt zich vooral op de schoonmaak van kantoren, theaters en openbare ruimtes in gebouwen.

Wij ontzorgen u volledig bij de dagelijkse of periodieke schoonmaak.

Glasbewassing

Voor een schoon en glashelder resultaat van uw ramen is het belangrijk deze met enige regelmaat te laten reinigen. Tevens is het bij ons standaard dat zowel de ramen als de kozijnen eromheen goed en grondig worden schoongemaakt